Sajet Specials

Actieve zeilvakantie, met vrienden of uw gezin!

Zeilen rondom de Middellandse zee met uw vriendengroep of familie op dit heerlijke zeiljacht?

Wij bieden u deze geweldige mogelijkheid aan

In het seizoen 2018/ 2019  bieden wij onze gasten en vrienden een combinatie aan van een echt zeilavontuur en veel ontspanning te midden van de mediterrane natuur en culturen van onschatbare waarde. Iedere dag een nieuw eiland, een haven of een baai, waar je ‘s avonds van een lekker etentje op het achterdek geniet en ‘s ochtends een frisse duik neemt.

Bij het plannen van de routes nemen wij de ervaring van de verschillende deelnemers in acht, zodat iedereen zich comfortabel en veilig voelt. Onze zeiltochten van 2017 zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen (ook met kinderen), stellen, alleengaanden en groepen. Je kan ook de hele boot als een privéjacht tot je beschikking hebben, ook op basis van Bed& Breakfast.
Je kan een onderwateravontuur beleven, gewoon met snorkel en duikbril ofwel met een scuba-uitrusting met de locale duikclub.
Wij zijn er zeker van dat je onvergetelijke herinneringen aan onze zeiltochten zal overhouden.

Bekijk ook:

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.