Sajet Specials

Kazachstan

Kazachstan ligt op de grens van Oost-Europa en West-Azië en ligt dus op twee continenten en is daarmee een transcontinentale staat. Het land grenst aan Rusland, China, Kirgizië, Oezbekistan en Turkmenistan. het land is sinds 1991 onafhankelijk van voormalig Sovjet-Unie. De hoofdstad is Astana, andere grote steden zijn Alma-Ata, Taraz en Semey.

Wat te doen in Kazachstan?

Het grootste deel van het land bestaat uit woestijn. Daarnaast zijn er in Kazachstan 7 Nationale parken, veel berggebieden en diverse meren. Het land staat ook bekend voor de wintersport. In de lange koude winters is bijna het hele landschap voorzien van een sneeuwlaag.

Hoe en wanneer reizen naar Kazachstan?

De beste maanden om naar Kazachstan te reizen zijn mei, juni, september en oktober. Hiermee vermijdt u de lange wintermaanden en de hete zomermaanden.

U vliegt vanuit Nederland of België naar uw bestemming in Kazachstan. U kunt direct vliegen vanuit Amsterdam naar de hoofdstad Astana. Deze vlucht duurt bijna 6 uur.

Alma-Ata Charyn Canyon Nationaal Park Issyk-Kul Regio Astana Borovoye

Tijdens deze rondleiding ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden die Kazachstan te bieden heeft. Dit land is erg uitgestrekt en daarom richt je je op een paar locaties, Almaty en Astana. Je zult deze twee grote steden en hun complexiteit ontdekken. Je zult ook de wildernis die hen omringt verkennen, variërend van het prachtige Issyk-meer tot de adembenemende Charyn Canyon. En je zult getuige zijn van een authentieke jachtarendshow! Welkom in ons geweldige land!

Bekijk ook:

Oezbekistan

Oezbekistan Wilt u naar Oezbekistan reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Een Oezbekistan rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer...

Lees meer >

Slovenië

Slovenië Veel mensen kennen deze prachtige bestemming helaas nog niet, Slovenië heeft zo enorm veel te bieden. Ik wil ook...

Lees meer >

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.