Sajet Specials

Adres

Hoofdstraat 83 AC
3971 KE Driebergen

Telefoon

Telefonisch contact
06 20 41 84 94

E-mail

Stuur een mail naar
info@sajetspecials.nl

Neem contact op

Het afgelopen decennium heb ik een mooi en inspirerend bedrijf neergezet, al zeg ik het zelf.

Wij helpen je graag met een reis op maat! Als je jouw gegevens achter laat dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kan ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Samen maken we jouw droomreis.

  Mozambique

  Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

  Zuid Afrika

  Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

  Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

  The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.