Sajet Specials

Dichter bij huis?

Drie keer per jaar vertrekken wij met een select gezelschap naar Le Marche (Italië) om naar truffels te zoeken. Een unieke beleving. Na een heerlijk ontbijt vertrekken we in de ochtend of avond, afhankelijk van het seizoen, naar de meest schitterende plekken om te zoeken naar dit zwarte of witte “goud”.

Truffels zoeken in Le Marche

Samen met onze vriend Giorgio genieten we van de schitterende natuur en zijn honden. Aan het einde van deze ontdekkingstocht genieten we van een goed glas “zelf geproduceerde” wijn plus overheerlijke truffels.

Deze reizen kunnen alleen in een kleiner gezelschap georganiseerd worden, maximaal 10 personen. Dit, omdat we graag de exclusiviteit willen behouden en natuurlijk goede uitleg willen geven aan iedere deelnemer.

Ga je mee?

Ben jij die fijnproever die graag van de natuur geniet en verzot is op heerlijk eten? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij plannen graag samen met jou deze schitterende reis.

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.