Sajet Specials

Duiken en snorkelen:
kies voor een duikvakantie

Ga met ons op zoek naar de beste duikstekken ter wereld. Combineer een bestemming, een luxe resort of accommodatie met duiken en snorkelen. Uitvaren in de ochtend en ‘s middags relaxen op het strand of aan het zwembad. Wat kan een duikvakantie toch heerlijk zijn…

Het onderwaterleven

Voor duikers is er een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een grotendeels ongerept onderwaterleven. Warm, voedingrijk water herbergt enorme hoeveelheden flora en fauna. Kristalhelder water maakt duiken en snorkelen tot een grenzeloze ervaring en beleving.

Ontdek de zeebodem en zijn schoonheid

Ben jij opzoek naar een fantastische duikvakantie om de zeebodem te ontdekken en alle bijzondere dieren dier zich verstoppen? Wij organiseren voor jou de duikvakantie van je dromen.

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.