Sajet Specials

Rondreis Afrika

Wil jij een indrukwekkende rondreis maken door Afrika? Ga je voor actie of wil je vooral mooie, unieke plekken bezoeken? Of spreekt een safari je aan? Sajet Specials organiseert een onvergetelijke rondreis, geheel afgestemd op jouw wensen. Een rondreis door Afrika, wie wil dat nou niet?

De bijzondere mogelijkheden in Afrika

Wist je dat Afrika uit 54 landen bestaat die samen het continent vormen? Helaas is het niet mogelijk al deze landen te bezoeken als reiziger, maar er zijn voldoende mogelijkheden om jou een bijzondere en unieke ervaring te geven.

Als je op zoek bent naar een Afrikaans land dat alles heeft, dan is Zuid-Afrika een geweldige bestemming. Van safari’s en wijnplantages tot walvissen spotten en schitterende stranden. Je vindt het hier allemaal. Niet voor niets heeft het land de bijnaam “De wereld in 1 land”.

Ben je op zoek naar echt een bijzondere reis, dan is Oeganda de bestemming voor jou. De berggorilla’s zijn één van ’s werelds meest bedreigde primaten. Er zijn nog maar circa 880 van deze prachtige dieren in leven. Bijna de helft van dit aantal is te vinden in Oeganda en daarnaast leven er ook groepen in de buurlanden Rwanda en Congo.

Voor prachtige gamedrives en aansluitend een zalige zonvakantie zijn de landen Kenia en Tanzania met aansluitend Zanzibar aanraders.

Geniet van de ongerepte natuur of de zonstranden

Ben je op zoek naar meer ongerepte natuur? Dan zijn Namibië en Botswana de perfecte landen om te bezoeken, want er zijn niet veel hotels en slaapplekken. En er wordt weinig gebouwd, omdat het behoud van de natuur en cultuur erg hoog op de agenda staan. Reizen door Namibië en Botswana betekent dus reizen door een ongerept stukje natuur van Afrika!

Voor de echte zonaanbidders zijn Egypte, Kaapverdië, Mauritius en Gambia zeer de moeite waard. Egypte behoort tot één van de warmste en meest zonzekere bestemmingen ter wereld. Je kunt daarom altijd dit land in bezoeken, al is de populairste periode voor een zon-, zee- en strandvakantie tijdens onze wintermaanden.

Boek jouw rondreis door Afrika

Afrika heeft zeer veel te bieden voor zowel luxe, avontuurlijke, relaxte als zonzekere vakanties. Wil je meer weten? Bel of mail ons en wij komen graag naar jou toe om die droomreis te verwezenlijken.

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.