Sajet Specials

Rondreis Australië

Wil jij een indrukwekkende rondreis maken door Australië? En de meest unieke en mooie plekken bezoeken? Dan ben je bij Sajet Specials aan het juiste adres. Wij maken voor joueen reis op maat. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een rondreis door Australië.

Het kleinste continent van de traditionele zeven

Dit continent wordt gevormd door het vasteland van Australië, Tasmanië, Nieuw-Guinea, Ceram en een aantal kleinere eilanden. Het is het kleinste van de traditionele zeven continenten. Australië en Tasmania zijn zeer goed te combineren met elkaar.

Zelf verkenden wij de gehele oostkust van Australië met een camper. Aangevlogen in Brisbane en vertrokken vanuit Cairns, wat een geweldige route om te rijden. Wat een ruimte overal.

Grote afstanden in Australië

Houdt rekening met het rijden van grote afstanden in Australië, want dit prachtige land is 185 keer zo groot als Nederland. Vliegen van de ene naar de andere stad is daarom van groot belang. Zeker als je een indruk wil krijgen.

De diversiteit in landschap is dan ook groot. Je hebt ultra moderne steden, zoals Sydney en Melbourne. Maar je kunt ook een duik nemen bij het Great Barrier Reef, wijnproeven in Hunter Valley of de Tasmaanse duivel spotten op het eiland Tasmanië. Of bezoek het  Red Centre van Australiëmet imposante rotsformaties,diepe kloven en kraters die  duizenden of soms wel miljoenen jaren oud zijn. Kortom, je kunt hier van alles bewonderen.

Enthousiast voor een rondreis in Australië?

Wil je deze prachtige bestemming bezoeken? Mail of bel ons, dan komen we langs om een prachtige rondreis voor jou te organiseren.

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.