Sajet Specials

Rondreis Verenigde Staten

Wil jij genieten van een geweldige rondreis in de Verenigde Staten? Unieke fantastische plekken bezoeken? Sajet Specials weet waar jij in de dit land moet zijn. Wij maken voor jouw gezelschap een reis op maat, waarbij we vele mogelijkheden voorstellen die passen bij jouw wensen.

You love it or you hate it

De Verenigde Staten van Amerika. You love it or you hate it. Voor je het weet, ben je verslaafd aan Amerika. Het land biedt zoveel moois dat je minstens één keer in je leven hier een rondreis gemaakt moet hebben. Florida voor de zon, Arizona voor een woestijntocht, Utah voor prachtige rotsformaties. Of wat denk je van een rondrit langs de 17-mile drive in Montery? Het kan allemaal.

En voordat ik het vergeet; ken je Route 66? Hoe gaaf is het om op een Harley Davidson dwars door Amerika te rijden? Niks is te gek bij Sajet Specials.

Stedentrip

Ben je geen natuurliefhebber? Kies dan voor een stedentrip naar New York of Boston aan de oostkust. Volg daar bijvoorbeeld een spannende Amerikaanse sportwedstrijd. De Verenigde Staten is zo’n over-the-top samenleving dat je echt een (positieve) cultuurshock ondergaat. Kijk alleen al eens naar het aanbod in eten en drinken.

Boek jouw rondreis door de Verenigde Staten

Wat wij zo geweldig vinden aan de Verenigde Staten  is de enorme diversiteit in natuur, bevolking en cultuur. Er is na een bezoek aan het land nog zo veel meer te ontdekken. Dat maakt het een hele interessante vakantiebestemming. En met acht uur vliegen ben je er al.

Ben je enthousiast? Vertel ons jouw wensen en wij verrassen jou met onze ideeën voor dit grote en bijzondere land. Bel of mail ons. Dan zullen wij jou inspireren.

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.