Sajet Specials

Safari vakantie

Heb je altijd al eens een safari vakantie willen doen? Hoe indrukwekkend moet het zijn om een olifant, tijger of luipaard in het wild te zien. Sajet Specials maakt een safari vakantie voor jou geheel op maat.

De safari game drive

Ga je op safari in Afrika, dan lees je vaak over game drives en hoe mooi en avontuurlijk dat is. Het doel van een game drive is zo veel mogelijk wilde dieren zien. Enals het even kan, ook de jacht van de Afrikaanse leeuw of cheeta.

De zogeheten game drive is het rondrijden in een safari-jeep om op zoek te gaan naar wilde dieren. Dit gebeurt over het algemeen in de Afrikaanse natuurparken. Game is het Engels woord voor “spel”, maar het heeft nog een betekenis. In het verleden werd het jagen op wilde dieren als een spel gezien. Zodoende is de term “game” blijven bestaan. Een game drive was dus het jagen vanuit of met een auto in de Afrikaanse natuur.

11 redenen op om safari vakantie te gaan

Wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zien, genieten van de meest prachtige en ongerepte natuur… Op safari gaan is een droom die uitkomt! Ja, het verdient zéker een plaats op jouw bucketlist en wel om deze elf redenen:

Boek je safari vakantie via Sajet Specials

Twijfel niet langer en boek jouw reis via Sajet Specials. Ga mee naar Zuid-Afrika en Zwaziland, Tanzania en Zanzibar, of naar Zambia en Malawi. Er staat je sowieso een geweldige ervaring te wachten!

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.