Sajet Specials

Vliegangst

Vliegangst valt ook onder specifieke fobieën en is een grote angst om (zoals het woord al zegt) te vliegen. Het gaat hierbij om vliegen in een vliegtuig, helikopter enzovoort. Wanneer mensen met vliegangst zouden gaan vliegen, zullen ze waarschijnlijk een vervelende reis hebben, waarbij er sprake kan zijn van:

Hoge spanning, Zweten, Beven/trillen, Hartkloppingen, Duizelingen
Misselijkheid/overgeven, Maag- en/of buikpijn, Kortademigheid, Niet helder nadenken

Vliegangst kan met verschillende dingen te maken hebben:

Niet alleen het vliegen zelf is een trigger van de angst, maar ook het denken aan vliegen veroorzaakt deze angst. Er kunnen veel negatieve gedachten ontstaan over wat er allemaal fout zou kunnen gaan tijdens de vlucht.

Wil jij graag snel van
jouw klachten af?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via Sharda, onze assistente.
We stellen graag een pakket samen op maat gemaakt voor jou, specifiek gericht op jouw klachten.
Je kunt vandaag nog aan de slag!
Sharda Sampat – Assistente Angsthelden
Dagelijks bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur.

06-15510015
info@angsthelden.com
https://www.angsthelden.com

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.