Sajet Specials

De ultieme wintersportvakantie

De echt fanatieke wintersporters hoeven we natuurlijk niets meer te vertellen, want wintersport is de beste vakantie die er bestaat. We vinden wintersport vaak een stuk ontspannender en leuker dan een zomervakantie. Maar wat nou als er een vriend, vriendin of familielid is die echt niet warmloopt van een weekje skiën?

Geniet van de omgeving

De hele dag buiten bezig zijn in de frisse en schone berglucht. Genieten van al het moois om je heen. Actief bezig zijn in de natuur werkt onwijs ontspannend, want je voelt je levendiger en je bent de drukte van thuis even helemaal vergeten.

Wintersport is de ideale vakantie voor met vrienden of familie. Omdat jullie de hele dag actief bezig zijn, zitten jullie niet constant op elkaars lip. Wil jij liever van de zwarte piste in plaats van de blauwe? Prima, dan zien jullie elkaar wel weer beneden. Na afloop spreken jullie gezellig de dag door in een klein berghutje of in de après-ski, onder het genot van een kop glühwein of een biertje.

Bescherm jezelf tegen de zon

Veel mensen denken dat wintersport bestaat uit lijden in de kou. Gelukkig is niets minder waar. Je hebt een lekker warm skipak aan en ook de zon schijnt vaak in de bergen. Met een beetje geluk kun je gewoon in je trui van de berg af roetsjen. Tip: vergeet niet om je goed in te smeren. De sneeuw weerkaatst UV-straling, waardoor de kans op verbranding door de zon extra groot is. Daarnaast is de kans op zo’n grote witte bril ook iets kleiner.

De ultieme skivakantie

Wist je dat wij diverse mogelijkheden heb voor jouw ultieme skivakantie? Wat denk je van Canada, de Verenigde Staten, Slovenië, Roemenië en Marokko?

Ja ik hoor het je al zeggen: “Veel te ver weg…”. Slovenië ligt op twee uur vliegen vanaf Nederland. Marokko ook en ja, Canada en de Verenigde Staten zijn nog verder weg. Dat klopt, maar wat een ervaring.

Canada en de VS

De ervaring die je in Canada en de Verenigde staten krijgt, is totaal anders dan in de Alpen. Ieder skigebied in Canada en de VS werkt met een boundary, een soort grens van het skigebied en binnen die boundary kun je overal afdalen. Ook de wachttijden bij de liften en de drukte op de pistes in de Canadese en Amerikaanse skigebieden zijn een verademing in vergelijking met de Alpen. Plus die poedersneeuw en sneeuwzeker van november tot april, waar wacht je nog op?

Opzoek naar een fantastische wintersportvakantie?

Wil jij een fanatieke wintersport vakantie of genieten van een prachtige omgeving, met frisse en schone lucht?

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.