Sajet Specials

Zakenreizen

Of uw organisatie nu zaken doet met andere bedrijven in Nederland of over de grens, zonder zakenreizen komt u nergens. Het maakt natuurlijk wel uit of u een zakenreis georganiseerd wilt hebben binnen Nederland, binnen de Europese Unie of daarbuiten.

Zakenreizen kunnen veel geld kosten en aan u de schone taak om ze voordelig in te laten kopen. Zeker als zakenreizigers regelmatig per vliegtuig naar het buitenland moet afreizen, loont het om tarieven te laten vergelijken en deze Uitbesteden kan ook schelen in de kosten. Maar niet alleen de prijs telt bij zakenreizen. Ook veiligheid en gemak zijn belangrijk.

Zakenreizen met trein en auto

Elke reis naar een vergaderlocatie of afspraak is een zakenreis. Het vervoersmiddel maakt hierbij niet uit. Daarom is het goed om zowel reizen per vliegtuig als trein en de auto goed te organiseren en vooraf te boeken. Voor zowel u als uw medewerkers die op pad gaan voor hun werk. Zeker als u verschillende afspraken op een dag heeft, wilt u dat dit allemaal goed op elkaar aansluit..

Voor sommige zakenreizen hebt u alleen tickets nodig, terwijl andere keren ook een hotel, huurauto of reisdocumenten nodig zijn. Dat kan een klus zijn om te regelen. Gelukkig is dat precies waar Sajet Specials zich in specialiseert. Wij regelen wereldwijd wat u nodig hebt, zodat u gewoon op pad kunt gaan.

U plant uw afspraken, wij verzorgen zaken als de reis, de vergaderlocatie, het verblijf, de huurauto of  een auto met chauffeur.Natuurlijk regelen we ook de nodige reisdocumenten, visums en verzekeringen.

Opzoek naar een goed georganiseerde zakenreis?

Wil jij op zakenreis, maar wil je dat alles goed geregeld is? Boek via Sajet Specials de ideale zakenreis

Mozambique

Een van de best bewaarde geheimen van Afrika is Mozambique. Met prachtige stranden, een smeltkroes aan culturen, Portugese invloeden en een prachtige flora en fauna is dit land zeker dan een bezoek waard. Eindeloos wandelen op de standen van Tofo, duiken met de meest bijzondere en grootste vissen die je ooit gezien hebt en heerlijke gerechten uit de veelzijdige keuken van het land; Mozambique heeft alles. Dit Afrikaanse land is nog niet erg toeristisch en veel minder ontwikkeld dan landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika, maar dat geeft net de extra charme….

Zuid Afrika

Waarom keren alle gasten die aan Zuidelijk Afrika een bezoek hebben gebracht zo enthousiast terug? Door de enorme verscheidenheid van landschappen, klimaat, volkeren, of de wilde dieren?

Als onafhankelijke reisorganisatie kunnen wij nou juist de mooiste reis verzorgen: een bezoekje aan een kleine wijnboerderij nabij Stellenbosch? Liever een Boutique hotel in Swaziland? Een persoonlijk guesthouse vlakbij de branding van de oceaan? Slapen in een Luxe tent in een game lodge tussen de wilde dieren, en met landrovers op safari? Juist die avontuurlijke campingsafari? Of de merkwaardige treinen zoals Shongololo en Rovos?

The Real Thing!: alles wat écht, authentiek en typisch is aan het prachtige zuidelijk Afrika.